Aquesta és la primera publicació des de l'estrena del web ara ja fa uns dies (totes les fotos anteriors ja estaven publicades a blogspot.com). I per l'estrena toca un taller de macro fotografia (concretament de llum i composició) impartit per l'Àlex Alonso (podeu visitar la seva web www.alex-alonso.weebly.com ) i organitzat per l'associació fotogràfica ATF Associació Tarraco Fotografi­a (www.tarracofotografia.com) de la que formo part des de el passat mes de desembre.
Va ser un gran dia a la natura, en molt bona compnayia, precedit d'unes magnífiques explicacions per part de l'Àlex la tarda abans que van continuar sobre el terreny. Una classe magistral centrada en l'ús de la llum i la preparació de les fotos sobre el terreny.
Queden entrades pendents de publicar de dies anteriors, sortides centrades sobretot en la fotografia macro, l'objectiu personal d'aquest inici de 2019, però espero que un cop trencat el gel m'animi a publicar de forma regular.
Deixo algunes de les imatges que vaig poder treure del dia, tot i que el tema eren les flors sempre es cola algun insecte que ens fa xalar!

You may also like

Back to Top